Sunday, January 11, 2009

Dapatkan Pakaian Kanak-Kanak Pada Harga Borong

Kami membekal baju budak pada harga borong. Kepada yang berminat untuk memborong pakaian kanak-kanak sila dapatkan segera. Anda boleh datang ke kedai kami di Kids Outlet, Tingkat 6, Plaza GM, Lorong Haji Taib 5, Chow Kit..

111 comments:

  1. boleh tak email saya di yasmeen_sofea@yahoo.com the quotation n pictures..saya amat berminat nk beli borong ni..tq..

    ReplyDelete
  2. email saya juga boleh? normasita@gmail.com

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. sy pun tau lebih details..hantar ke auraqish@gmail.com

    ReplyDelete
  5. saya juga berminat nak beli secara borong...sila hantar email ke luckyrabbit68@gmail.com. tq.

    ReplyDelete
  6. saya berminat... boleh emailkan price list(beli borong) dan gmbr produk ke rid1425@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. saya pun berminat....emailkan saya harga borong.sila hantarkan email ke aidarashdi@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. amr boleh x email kat saya juga kaluj ader new stok saya berminat email saya sharika@thelincolns.us .......tq

    ReplyDelete
  9. salam amir boleh tak email kan pada saya harga borong saya berminat lienyshaari@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. salam.. sy pun berminat. blh email kan kepada saya harga borong ayuuitm@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Salam Amir, bleh htr juga pada i utk harga2 borong baju kids ni ke sofeazahra@gmail.com

    ReplyDelete
  12. pls email me your price & quantity for borong.
    lydiamarzuki@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  13. boleh emel harga borong? & the details about the products & order camne

    ReplyDelete
  14. lupe bg emel - ogyha278@gmail.com

    ReplyDelete
  15. saya pun berminat emailkan saya price baju tue semua pada nt.bbgalnorulle@gmail.com

    ReplyDelete
  16. badai pleSE EMAIL ME harga borong...n min RM..attach sekali gambar2 untuk pilih baju...urgent dedek35@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. saya pun berminat nk beli borong..leh emailkan harga dan gambar nya? alisa12280@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  18. saya berminat nak beli borong. boleh email gambar dan harga. ceramictraders@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. saya b'minat nak beli rege borong. Blh email quotation & gmbr design baju? TQ..
    sha.shaniah@gmail.com

    ReplyDelete
  20. saya pon berminat. boleh tak emailkan sekali pada saya -> nawaal.ishak@gmail.com thanks!!

    ReplyDelete
  21. pls email kat saya dtouchdesign.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. boleh x email sy kat hafriz_asif@ymail.com 4 quotation n picture

    ReplyDelete
  23. me pun saya. leh email kat sefie_irvine@yahoo.com. thanks a lot.

    ReplyDelete
  24. moon pun mint nk beli borong...bley email kat momsbeb@yahoo.com.makasih ya

    ReplyDelete
  25. pls email to me price list(harga borong), T&C and pictures of products to heraali.06@gmail.com

    ReplyDelete
  26. i asz dari kb.ada x cara utk i order stok tanpa perlu ke sana.pls help me.tlg email i katalog danprice list asap.email, asjay2272@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. sy pun berminat. boleh emailkan kpd saya: jamikaliza@yahoo.com. tq

    ReplyDelete
  28. Salam, sy pun berminat juga, please email harga borong dan kalau ada gambar contoh tshirt sekali ke me[at]norshah.net thanks

    ReplyDelete
  29. salam...sy berminat nk beli baju harga borong ni...bleh tak email sy gambar and list price di email sy eda@localeng.com.my

    ReplyDelete
  30. saya pun minat utk beli borong.sila email ke yazree@hotmail.com..saya jauh di pantai timur

    ReplyDelete
  31. berminat membeli borong.email:nadirahsamsuri@gmail.com.tq

    ReplyDelete
  32. Boleh e-mail pricelist ngan MOQ kat hazwari@gmail.com Thanks...

    ReplyDelete
  33. bley email saya tak? insyaallah pas raye nak bukak kedai baju baby. rosdianahamid@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  34. mail ke saya juga.. qiqinz@yahoo.com

    Thanks

    ReplyDelete
  35. leh kasi kataloq ngan price x?lg pu sy ni mmg niage pakaian kanak2 sy berade area penang.klu murah lg bagus heheehe leh la emalkan kidsdressoutlet@gmail.com tq

    ReplyDelete
  36. slm..leh send price n photo baju tak sy berminat nk join bisnes ni at redvaio_elly78@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  38. emailkn kt sy price n gmbr. mamasheeda@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Hai

    Saya berminat
    Leh tolong email price + gamber ke

    era_niza@yahoo.com

    thanks a lot

    ReplyDelete
  40. salam,
    please email wholesale quotation and pictures @ madexs_2004@yahoo.com
    cc: mareashoppe@gmail.com

    TQ,

    ReplyDelete
  41. salam, pls email kat saya quotation utk borong to zrosham@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  42. saya berminat... boleh emailkan price listuntuk pembelian borong dan gmbr produk ke QisQas@ymail.com

    TQ YER..

    ReplyDelete
  43. boleh hantar catalog utk belian borong pada zamzurina@gmail.com

    ReplyDelete
  44. menarik! boleh hantar catalog / sebut harga ke kiter_kiters@yahoo.com

    ReplyDelete
  45. hi...bleh emailkan sy juga gambar baju dan harga erk myhero3d@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  47. bleh email sy gambar2 baju kanak2 harga borong? email sy : roziyawati@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. saya juga girgle83@yahoo.com

    ReplyDelete
  49. email kat sye katalog wholesale price qasehaellisa@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  50. tlg email quotation baju baby n budak kat sya..honda_cipan@yahoo.com. tQ

    ReplyDelete
  51. Boleh e-mail pricelist ngan MOQ kat melati072003@yahoo.com

    berminat nak beli cara borong.....

    ReplyDelete
  52. Sila email kepada saya katalog jualan borong + harga ke salehudin.abd.majid@gmail.com

    ReplyDelete
  53. email kat sy jugak catalog plus harga sekali k.. on9-giftshop@live.com

    ReplyDelete
  54. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  55. saya berminat nak beli secara borong... bole tak email kt saya catalog plus harga sekali.. hasnisa@gmail.com tq

    ReplyDelete
  56. tolong emailkan saya harga borong,,
    mama.cira@yahoo.com
    tq!

    ReplyDelete
  57. saya pun berminat untuk beli secara borong boleh tolong emailkan saya izzalynnda@gmail.com.

    tima kasih

    ReplyDelete
  58. saya pun berminat untuk beli secara borong boleh tolong emailkan saya putrihoney_shah88@yahoo.com.my

    tima kasih

    ReplyDelete
  59. saya berminat nak beli secara borong...boleh tak akak emailkan kepada saya quotation...junegirlzz_84@yahoo.com...TQ

    ReplyDelete
  60. Saya juga berminat utk membeli secara borong...tolong emailkan saya quotation + catalog )kalau ada ke busanafiena@gmail.com TQ...

    ReplyDelete
  61. Saya juga berminat utk membeli secara borong...tolong emailkan saya quotation + catalog )kalau ada ke noorsalizamatdali@gmail.com TQ..

    ReplyDelete
  62. Saya juga berminat utk membeli secara borong...tolong emailkan saya quotation + catalog )kalau ada ke shalieza79@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. saya berminat...tlg emailkan saya quatition/cataloque ya asnizatm@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Salam, saya juga berminat utk membeli secara borong...tolong emailkan saya quotation + catalog )kalau ada ke 8lulubeno8@gmail.com. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  65. Salam, saya juga berminat utk membeli secara borong...tolong emailkan kat saya harga ngan catalog skali. airulzz23@gmail.com. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  66. Salam, tolong email katalog & harga borong ke azlinmazni@hotmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  67. bminat....brp minimum belian borong. email detail ke azahaziq@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. Saya berminat nak beli secara borong...boleh tolong emelkan quotation dan katalog ke alynnar@gmail.com. thanks!

    ReplyDelete
  69. please e-mail pada saya kids wear untuk harga borong di budak_nakal150381@yahoo.com..tqvm...me, -aza-

    ReplyDelete
  70. saya pun berminat nk beli borong..leh emailkan harga dan gambar nya. kamarul.com@gmail.com.tq

    ReplyDelete
  71. saya pun minat tlg emel kt saya naar_biz@yahoo.com

    ReplyDelete
  72. pls email to me also... your list product include price...

    puteribabycomel@yahoo.com

    ReplyDelete
  73. salam, leh saya dapatkan katalog dan harga borong. TQ

    ReplyDelete
  74. salam, boleh email saya katalog dan harga borong. saya berminat....

    eeentan@gmail.com

    ReplyDelete
  75. salam..saya juga berminat n boleh dptkan katalog n harga borong..? tq..
    guppytodt@gmail.com

    ReplyDelete
  76. boleh emel quotation and picture sekali kat sy di mssalyasuraya@gmail.com

    ReplyDelete
  77. bleh bge katalog tak?? sent e mail pada saya Mul_2111@hotmail.com

    ReplyDelete
  78. saya berminat boleh tolong emailkan harga dan katalog? syazaradhiah@gmail.com

    ReplyDelete
  79. saya berminat utk membeli, tolong emailkan harga & katalog kepada zura784@yahoo.com.....ASAP

    ReplyDelete
  80. saya berminat untuk beli borong..boleh email saya quotation n gambar ke sha_hea@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  81. saya juga berminat utk membeli secara borong......awanis81@gmail.com

    ReplyDelete
  82. email sy juga harga borong @ katalog er..tq

    ReplyDelete
  83. boleh email sy gred dan senarai harga yusoffzalina@gmail.com

    ReplyDelete
  84. saya juga berminat.tlg email gambar n senarai harga niah_ayu23@yahoo.com

    ReplyDelete
  85. saya nk jugak catalog tu, pls email pd radaha207@hotmail.com. thanks

    ReplyDelete
  86. saya nak tenggok catalog...tolong email ke wzuraini98@yahoo.com

    ReplyDelete
  87. boleh emailkan catalog pada saya
    mentari.global@gmail.com

    Thanks

    ReplyDelete
  88. saya berminat untuk beli borong..boleh email saya quotation n gambar ke mybbku@yahoo.com

    ReplyDelete
  89. trendyzs@yahoo.com..
    mohon send info dan gambar ye..tq

    ReplyDelete
  90. boleh email saya jugak. pakaian kanak2, bayi & aksesori

    surijunior@yahoo.com

    tq

    ReplyDelete
  91. blh emailkan saya katalog untuk nk borong..
    min order brape skali ngan price..
    WAN_5201@ymail.com

    ReplyDelete
  92. sy berminat nak beli borong..emailkan sy katalog n picture serta MOQ...ke email nur_yaqeen@yahoo.com

    ReplyDelete
  93. sy berminat nak beli borong..emailkan sy katalog n picture serta MOQ...ke email hanaz4582@gmail.com

    ReplyDelete
  94. boleh tak email saya di rahmanrdz@gmail.com the quotation n pictures..saya amat berminat nk beli borong ni..tq..

    ReplyDelete
  95. emel sy harga di wanrofizah@yahoo.co.uk tq

    ReplyDelete
  96. boleh email harga dgn pictures di fauzieabdullah1234@gmail.com.saya minat nk beli borong.

    ReplyDelete
  97. boleh tak email saya di siti_diamond@yahoo.com the quotation n pictures..saya amat berminat nk beli borong ni..tq..

    ReplyDelete
  98. Hai,
    Saya berminat. Sila email saya di mybexshop@gmail.com
    TQ

    ReplyDelete
  99. saya juga berminat, boleh tolong email saya di
    lizadiza82@yahoo.com
    tqvm..

    ReplyDelete
  100. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  101. emel saya jugak norasiahzin@yahoo.com

    ReplyDelete
  102. saya juga berminat...blh emailkan katalog dan picture sekali ke intanfazliana75@gmail.com

    ReplyDelete
  103. emailkan pada saya (hanimzara@gmail.com)quotation dan juga gambar. tq.

    ReplyDelete
  104. Saya juga berminat. Tolong email kn katolog picture dgn harga skali ke wytefury@gmail.com tq

    ReplyDelete
  105. emailkan kepada saya...anisidek79@yahoo.com.TQ

    ReplyDelete
  106. Still available ke? Tolong emelkan detail ke gal1206@yahoo.com ye. Tq

    ReplyDelete
  107. saya berminat cara2 untuk pakaian bebdk secara borong... boleh email kat saya : intan_syuhada79_2@hotmail.com

    ReplyDelete
  108. hi.blh email katalog kat ayin_mic@yahoo.com

    ReplyDelete
  109. sya juga berminat boleh emailkan senarai harga borong pada mhafizfp@gmail.com

    ReplyDelete